• If your have CLUB EVENTS/RIDE & would like to announce it here,
    Message traxxas-modifier about it :-)

Tani punya forum sendiri..Yeahuu!

pok chek

New Member
helo Lcians brunei...aku Lcians dari Miri(Sarawak),jiran brunei tu...dekat Miri nie kami ada kelab LC...kitorg join dibawah kelab KOM135....harap Lcians dari brunei kalau dtg Miri,bagi tahu la sbb setiap hujung minggu kami berkumpul di bandar Miri sambil lepak2....ade la dekat 30biji LC ahli kelab kami ni...kalo datang miri nie boleh lepak sama....
 

pok chek

New Member
boleh...sgt2 dialu-alukn sape2 yang nak join.....ahli kami di miri nie boleh dikatakan ramai jugak la...tiap2 hujung minggu kami akan berkumpul dan lepak bersama-sama....
 

syfull

New Member
hoho,awu tudg pen "pilot"harapanku;)..Begambar sebelahan pilot jet..Update,aku tym ne pki 107.5 main jet n 20 pilot ja,rasanya ok la ckit,sal mun ku pki 110 main jet cm lamas ja..Anyway welcome to our biker brothers frm miri..Aku rsa ari mgu jrg lc-ian brunei pigi miri sal biasanya kadai mto tutp tym a2..Hm,pok chek,kamu lepak kawasn mna biasanya?Sis lc limbang,siapth mto u ah?
 

project R

New Member
Hai kwn2 dr miri, aku ni kn every mnth udh kmiri jmpa kwn sna vincent wong mtor sj lepak2 sna, nanti dlm mun kamu kbrunei gtau jua k kami slalu lepak stadium ceta2 n jalan2 so skaki skala dtg lh k
 

gerha69

New Member
:D hi im syfull KM4702 frm belait..First of all wana thanx bro traxxas fo making this happen..K,salam kepada geng bikers t135 sekalian,mari tani bkumpul d sini dan bincang2 hal mto kesayangan tani d forum ani,samaada hal modifikasi,aksesori,kelab,event dan sebagainya.Diharap forum ani lebih mengeratkn lagi tali silaturahim antara kitanipemilik spark 135 Brunei khasnya n semua bikers amnya..Dan mudah2an jua denganya akan menambah minat terhadap mto tani ani dan nda kn pudar sampai bila2...Amin..

mun d,brunei dmana kan bengkel moto yang bisai?
 
Top