• If your have CLUB EVENTS/RIDE & would like to announce it here,
    Message traxxas-modifier about it :-)

Rokok Elektronik - terbaik di pasaran

GhosT.Lordz

Super Veteran
Salam


Kalaulah seseorang dah merokok, apa halangan sekalipun mereka tidak akan lupakan bahan itu. Keluar fakta yang mengatakan rokok itu bahaya, rokok naik harga pun, mereka tidak akan berhenti dengan mudah. Perokok bukan sahaja membahayakan diri sendiri, juga membahayakan orang sekelilingnya yang menghidu asap rokok terbabit. Setiap batang rokok yang dinyalakan akan mengeluarkan lebih 4,000 bahan kimia beracun yang membahayakan. Racun yang paling penting adalah Tar, Nikotin dan Karbon Monoksida.


Disebabkan itu, perokok bolehlah bertukar kepada rokok yang berelektronik. Pelik bukan, rokok pun boleh dibuat secara elektronik. Jadi ia bolehlah dikatakan sebagai gajet rokok elektronik. Rokok elektronik atau dikenali E-cigarette adalah produk berteknologi tinggi yang dihasilkan untuk perokok merokok dengan lebih selamat. Rokok elektronik tidak memiliki kandungan tar, karbon monoksida dan bahan kimia yang menyebabkan kanser.

Rokok elektronik tidak memerlukan pemetik api untuk di hidupkan. Perokok hanya perlu menghisap rokok elektronik dan secara automatik komponen elektronik didalamnya akan dihidupkan. Kelebihannya adalah perokok boleh menghisap rokok elektronik ini di mana-mana sahaja kerana ia tidak mengeluarkan asap yang merbahaya. Malahan boleh juga menghisap di kawasan larangan merokok kerana belum ada kawasan untuk larangan merokok rokok elektronik.


Bagaimana rokok elektronik ini berfungsi?

Rokok elektronik terdiri daripada tiga bahagian utama iaitu bateri, atomizer dan katrij nikotin. Apabila pengguna menyedut rokok elektronik, cip elektronik akan mengesan pengaliran udara di dalamnya. Kemudian microprocessor akan menghidupkan atomizer yang akan mencampurkan nikotin cair dan udara. Hasilnya, penghisap rokok elektronik akan mendapat dos nikotin yang diperlukan.

Proses ini mengeluarkan wap yang seakan-akan sama dengan asap rokok biasa. Oleh kerana ia adalah wap dan bukannya asap, maka ia tidak mengandungi Karbon Monoksida, tidak berbau dan secara langsung, tidak merbahaya. Microprocessor juga akan menyalakan LED yg berwarna oren supaya menampakkan seperti rokok yang terbakar ketika di hisap.


http://www.youtube.com/watch?v=8vjWAKIwV_Y

Rokok elektronik untuk dijual pelbagai jenis , pelbagai rasa dan pelbagai bentuk.

E-Cigarette Model Joye 510 (White And Black EDITION)

Package :

2 x Battery (Manual Only) Blue Or Orange LED Or Blue+Orange (1 x Blue Led , 1 x Orange LED)
2 x Standard Atomizer
1 x Charger (Malaysian 2 pin Wall Charger)
1 x Cable Charger
5 x Cartridge (White Edition – Marlboro 16mg Nicotine) Or (Black Edition – Dunhill 24mg Nicotine)
1 x Manual
1 x Gift Box
Berharga RM180





Package :

BLACK EDITION WITH GOLD LINING
2 x Atomizer
2 x Battery (WITH GIGANTIC 1100 mAh)
6 x Cartridge (Dunhill 24mg Nicotine Prefilled) Flat / Whistle Tip
2 x Empty Cartridge Flat @ Wistle Tip
1 x USB Wall Charger
1 x EU USB Wall Charger
1 x Manual
1 x Gift Box

BerhargaRM280


cartomize dan clearomizer.... sekali refill tahan 1-3 hari... tak pakai span..tak perlku refill selalu..sesuai utk org yang selalu keluar..dan kurang rajin macam aku dulu..uhuhuh











Product Name : CLEAROMIZER (Latest Edition) Edition-2 R4 ( EMPTY @ BLANK @ NON PREFILLED)

Size : XL / MEGA
Resistance Range : 2.4 – 2.6 Ohm
Capacity : 1.8 ml E-Liquid
Colour : CLEAR / TRANSPARENT / SEE THROUGH TYPE.
Refill Method : Liquid Injection via Plastic Syringe

Special Characteristic : NO FOAM and NO GLUE inside, HIGH VAPOR

PACKAGE :
1 x Clearomizer
1 x Plastic Needle

***Soft Tip and Plastic Syringe NOT INCLUDE***
PRICE : Kindly contact us for price.





Liquid
1) Dunhill / Deluxe Tobacco
2) Salem
3) Winston
4) Menthol
5) Marlboro

RM15 sebotol


Dan pelbagai lagi. akan di update kemudian.untuk marlboro memang ready stock. yang lain2 kene tempahan awal.



kalau berminat bolehla hubungi saya di 012-9711309




p/s:- Sapa-sapa nak jadi penjual pon bole. Tapi kena amik pukal sekurang2nya sekali amik 10 Starter Kit...beserta 20 Liquid..
 

kamen rider x

Super Veteran
Wah..
Ini mmg best Bro..
Hehehe..
Saya ade gak tgk kat pasaraya2 ttg rokok elektronik ni tapi x amik port sgt..

Ble saya baca full detail Bro punya penerangan ni
Saya jadi mengidam la pulak,tgk starter bajet mmg tgi sket tapi lama kelamaan mmg leh jadi save..
Hehehe..

-Tgu diskaun dr kwn2..hehehe-
 

GhosT.Lordz

Super Veteran
kamen...ni diskaun dah utk kawan2... kalau ko pegi pasaraya...atau mana2...ko dpt paling murah RM310 ..kan?? patu ada yang jual rm80-150...tapi nanti isap kejap je..sebab yang model murah2 ni..dia utk perokok yg suka isap shisha... tak sama cam rokok betol...yang aku jual ni..aku dah try 4 bulan...aku ni quite heavy smoker... so aku dah benti smoking jenis tembakau ni..dan stamina bertambah..paling penting..feel sama macam rokok yang sebenar...tapi bagitau awal..kene order ...sebab setiap kali aku amik stok dalam 20-40 kit...2-3 hari je abis..dan stok selalu 2 minggu skali...
 

GhosT.Lordz

Super Veteran
kalau sapa2 nak try feel...leh la dtg jmpa aku..feel dulu sebelum beli...

lagi2 kalau perokok keje dalam ekon..perghhh aku siap isap dalam LRT..ERL..komuter..ketapi ets...kapal terbang...dalam opis..dalam bilik server...dalam kelas...dalam miting pon selamba aku isap skang ni..huhu...takde buang masa dah...

p/s:- aku ada gak model yang rm50-120...kalau nak tes bule la..tapi aku jamin korang taknak punya...sebab aku isap mula2 dulu..sejam je..pastu rasa nak buang je...hahaha
 

y4stroker

Super Veteran
huhu..selamat berniaga & selamat kembali bro..niat bro mmg baik..membantu member2 berhenti merokok..
* alhamdulillah saya dah sebulan berhenti merokok dgn jayanya, kalau saya blom berhenti lagi mmg saya beli produk ni,,,hehe
 

GhosT.Lordz

Super Veteran
Terima kasih Y4.. aku bukan kembali utk motor..heheh...tapi just sharing sesuatu yang baik dan meniaga kecil2an..margin pon kecik je.. tapi bila aku sendiri berjaya stop smoking...aku rasa tertarik utk berkongsi dgn kawan2...

im not a smoker anymore..im a vapor..huhu
 

kamen rider x

Super Veteran
GhosT.Lordz said:
kamen...ni diskaun dah utk kawan2... kalau ko pegi pasaraya...atau mana2...ko dpt paling murah RM310 ..kan?? patu ada yang jual rm80-150...tapi nanti isap kejap je..sebab yang model murah2 ni..dia utk perokok yg suka isap shisha... tak sama cam rokok betol...yang aku jual ni..aku dah try 4 bulan...aku ni quite heavy smoker... so aku dah benti smoking jenis tembakau ni..dan stamina bertambah..paling penting..feel sama macam rokok yang sebenar...tapi bagitau awal..kene order ...sebab setiap kali aku amik stok dalam 20-40 kit...2-3 hari je abis..dan stok selalu 2 minggu skali...
Ok Bro ppe sya contact bro trs..

-Hjg thn al-maklum la byk gne wang nak b'belanja..huhuhu-
 

GhosT.Lordz

Super Veteran
oOoo..aku lupa...lama tak mod motor..malah dah pakai motor lain..sebab tu tak igt dah..huhuhu... lc pakai kadang2 je..sebab dah bagi abg aku..
 

GhosT.Lordz

Super Veteran
bgus...kalau kaut semangat bole je...kalau perlu bantuan.. e-cis merupakan bantuan terbaek..aku tak smoking dah hampir 2 bulan..
 

Na0ki

Super Veteran
uih brg baek nih.. leh maen tkak2 perisa lak.. smoking guna lobang id0ng pn xde masalah ni..
 
Top