• If your have CLUB EVENTS/RIDE & would like to announce it here,
    Message traxxas-modifier about it :-)

help me to find fenderless 135

phl6684

Moderator
Staff member
bukak thrEAD for SALE....ada...order..xpn roger bro is...dia da jual...xpn kt sentul byk...
 

shahril

New Member
bro phl6684.. saya dah cari kat sentol dari ujun balai polis tu sampai yulite.. nks pon tak der jenis nie.. .. is ada jual ker bro????
 

y4stroker

Super Veteran
pakat ramai2, atleast 5 org baru blh oder yg sebijik mcm gambar..bkn klon punye..asli dr lent automodified..
 

shahril

New Member
yg bro is tu versi 2.. yg versi 1st nie cucah nk cari.. so ader saper saper nk buat oder fenderless 1st version nie.. kasi namer cukupkan 5 org...
1.
2.
3.
4.
5.
 

y4stroker

Super Veteran
huhu..brp dia jual bro? aritu budak tu ada gtau nak jual dgn bro..biasela, brg "RARE" mmg mahal(?) huhu..janji smart tol x bro daddynia??
@shahril-mmg 1st model..aku kenal budak yg jual ni..rumah xjauh dr rumah aku..
 

daddynia

Veteran
shahril said:
daddynia said:
aku baru jer install fenderless ni tp 2nd hand lah...aku beli dgn harga yg xmasuk akal utk brg 2nd....tp memang cantiklah yg 1st model ni...kalu ada lagi nak juga oder sebijik..

ni gambar dia selepas install semalam..

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0527_n.jpg
bro install kat maner fenderless nie.???? dari sapa bro bli.... cam rase yg 1st version jer...
ni memang 1st model nyer...kena repair balik bab dah byk'injured'...
ni aku beli kat kawan y4stroker..hehehe
 

daddynia

Veteran
y4stroker said:
huhu..brp dia jual bro? aritu budak tu ada gtau nak jual dgn bro..biasela, brg "RARE" mmg mahal(?) huhu..janji smart tol x bro daddynia??
@shahril-mmg 1st model..aku kenal budak yg jual ni..rumah xjauh dr rumah aku..
harga mahal bab 'rare' walaupun dah hampeh....hihihi..
 

shahril

New Member
moto biru tu cam moto is jer.. hihihh... hmmmmm...so nanti kalau kumpul 5 org saper yg nak g beli yek????
 

daddynia

Veteran
shahril said:
moto biru tu cam moto is jer.. hihihh... hmmmmm...so nanti kalau kumpul 5 org saper yg nak g beli yek????
aku swap covers set ngan isz, so byk org salah faham yg moto aku tu moto is...is guna coverset ori es 2009...hihihihi....
 

semut

Veteran
Bro kat area shah alam banyak,tapi fiber punya,ade lampu lagi harga rm185
Kalau nak saya boleh bagi alamat kedai tu,murh2 kedai baru bukak huuh.
 

shahril

New Member
semut said:
Bro kat area shah alam banyak,tapi fiber punya,ade lampu lagi harga rm185
Kalau nak saya boleh bagi alamat kedai tu,murh2 kedai baru bukak huuh.

salam bro semut...
kat shah alam kedai aper bro??? ader jual sebijik macam 1version ker????? kalau ader leh rojer...hihih :D
 

semut

Veteran
dekat area sri muda ru..jalan menghala ke high way tu, sebelum tu ade trafik light...kedat belah kanan.................tak tau lak 1st model
 

nizwan

New Member
kat shah alam ade jual..tp bkn yg mcm 1st model..klu yg 1st model mmg da xde..kwn aku cari smpai 3 bulan x jumpe2 gak..
 
Top