• If your have CLUB EVENTS/RIDE & would like to announce it here,
    Message traxxas-modifier about it :-)

Yamaha T150 / T135 - mx king sniper mxi exciter GP LC135 LC150 Y15ZR Yamaha T150 T135 Forum

M
man_sate
bro shukorleone.....sori la xreply...lame da xon9....da seminggu lebih.....da dapat da ke setting????....try setting ni....jarum no 2 dari atas....pilot 32...kalau takde 32, 35 pun ok....mainjet 112 or 112...angin bukak 1 1/2....pastu coil plug pun adjust sikit la.....tuka api besar sikit...sori lambat bro...
shukcorleone
shukcorleone
takpe bro man, bz ke skrang ni? lame jugak rasenye bro tak on9, selalu nampak juga bro post something dalam forum, hehe....saye dah try setting mainjet 115 pilot 35, jarun paling atas, kalau no 2 asap hitam keluar banyak sangat...angin bukak 1 1/2, setakat ni ok lagi bro man, cuma bila enjin panas, dalam kelajuan 100-110km/h moto akan tersengguk sikit..
M
man_sate
bru abis final....just jadi pemerhati je..xon9..ejos buat kat takim kan??..kalau maintain ade senguk2 ey..da cek plug??kaler pe ek??
shukcorleone
shukcorleone
wah, bro man sambung belajar ke? ambik ape bro man?ekzos saya buat kat takim, kat rumah ada sebiji nobi triovale, ingat nak try pakai ekzos tu pulak nanti...plug saye colour perang gelap sikit, patutnye ok kan?
M
man_sate
hak ah....sambung blaja....amik degree in civil eng....kalau kaler perang gelap sikit da ok da tu.....plug coil da tuka ke???
Top