• If your have CLUB EVENTS/RIDE & would like to announce it here,
    Message traxxas-modifier about it :-)
phl6684
Reaction score
468

Profile posts Postings About

  • mak aih bru bukak profile nie byk nye pertanyaan...hehe.sori2 guys.xselalu update kt cnie...ape2 inbox je k...in shaa allah akan dijawab....
    Assalam bro...sya newbie kt sni..nk tye...lau guna voltage stabilizer ada efect baik or buruk x?? enjin standard,cdi je yg da tukar.
    salam bro phl,
    nie member2 yg top nie,klu buka web je mest bro phl ad...hahhh..
    rase2 klu membe bru ad ap2 nk tny blh d kongsi x?
    assalamualaikum.aaaaa.nak tnya sikit.kalau beli x1r ok x?nak tmbh koleksi.hehe.tapi enjin x1r sama x dgn lc?klau sama snang modi enjin.klau acc bodykit tu xtau lagi ada jual kt mana.
    phl .. aku nk tnye skit laa, skarang spec aku stendet modi blok 60mm highcam ekzos mnifold je tukar .. cdi brt . carb stendet aku mj 110 pj 22.5 .. knpe time aku bwk maintain 120kmh pastu lepas throttle n then pulas balik rse mcm kosong skejap baru dye pegi .. wlaupun pulas skit je jd gak cmtu . ape y x kne ek ? mj kecik or pilot y kecik ?
    AHJ5719
    AHJ5719
    Angin x lpas kowtt.sory sebok. Try bkk kotak angin
    microcuts65
    microcuts65
    mmg dah open dah .. hehe .. tu spec dlu nyer. skarang dah spec lain sume . buat balik.
    salam bro phl. nak tanya sikit.saiz pilot jet stendet LC ni saiz brapa yer? kalau pomen cakap dia bsarkan pilot jet 2 saiz tp mainjet x besarkan bleh dtg kan problem kat moto x? sbb moto xleh stat skg ni.rasa mcm plug dah x boleh pkai
    salam en. phl . sy baru di sini. nak cari kawan2 baru dan tukar pendapat. sekian terima kasih.
    mod mie phl,nk mntk pndapat ni..moto sy std gaban sesuai tak gne plug ngk g power? skarang sy gne plug std coil racing faito..tkot xsesuai kang blubang piston..lg pon sy slalu long distance..
    salam bro phl. aku nk mintak ilmu kaw ckt ni. klau bole la. hehe. marking hicam sme ke dgn marking cam biase? aku x pnah buat kt kdai moto aku. so tkot salah buat je kang ranap head. ag 1 setting tappet die pon lain ke? sori la. aku bdak bru blaja. byk bnde tak tau. time kasih bro:)
    salam..bro nk tnye sket nie..ak bru bli head racing lc..skng tggl nk psng je..so head 2 ak kne wat ape2 dulu ke tros psng je???
    phl6684
    phl6684
    blok saiz brpe?grenbal dlu valve die tuh..
    check clearance piston top ngan valve...tkut knocking..sgt bahaya...
    meerolz92
    meerolz92
    mcm2 saiz de..60,61,62 last 65..xtaw nk sarung mne 1..haha..mntak bro suggest saiz blok yg ok ntok head nie..ak bru try men head racing..sblom nie blok,cdi gn spoket je..maklum le..blajo lagi...haha
  • Loading…
  • Loading…
Top