• If your have CLUB EVENTS/RIDE & would like to announce it here,
    Message traxxas-modifier about it :-)
Pandir135
Reaction score
323

Profile posts Postings About

  • bro nk tnya nie , smasa bawa lc gua full throttle , tiba2 dia jadi mcm nak semput semput , lps tu ok balik .. kenapa ye ?
    salam otai2 , sya nie baru utk forum.... sya baru beli lc v1 tahun 2010 .. sume brng standard lagi.... boleh dapat 140km / kalo tunduk .... apa yg perlu tukar atau yg perlu setting untk dpt 180km ??
    salam uncle,
    uncle tau x mane ade jual lg stripe sniper rx135i Fi yg base putih tulisan hitam ade jual area kl selangor?tq uncle.
    lawa motor...uncle
    Pandir135
    Pandir135
    Uncle tak pasti, tapi yg banyak Spark 135 punya sticker.
    Ade moto lain yg lagi cantek...kih...kih...kih
    humanbasic
    humanbasic
    mane uncle bise recee?
    Salam uncle,maybe ada diantara kalangan kita yang ada menggunakan BB(blekberi)
    xde ke yang buat chatt group?lagi senang kita nk bercomunicate,
    kalau sesiapa boleh buat group kita nie kat BBM, sila add saya ye,...;)
    281c2f5d
    (terfikir nak pie konvoi reramai geng2 LC..haha..betul x uncle?)
    • Like
    Reactions: Hafiz3237
    Pandir135
    Pandir135
    walaikumsalam bro aboy. Baik gak cadangan tu, tapi masaalahnya uncle x pkai BB, hnya tlipon sendal pintu je..kih...kih..kih. Uncle join klab lc kat tempat uncle nih, serdang. Klab nih mang selalu wat konvoi sana sini, motoshow dll, tapi uncle jarang dah join konvoi, sbb FU (faktor usia)...klo snag2 turun lah serdang...
    salam uncle, nak tnye ni gearbox lc v1 kan mate gear 3 23/17 gear 4 23/22 . . klu masuk block fz cam fz agk2. . mate gear 4 tu nak bg panjang. . msuk mate brp sedap?
    Pandir135
    Pandir135
    Setahu uncle klo stakat tukar block FZ ngam cam, x payah nak tukar2 mata gear, yg std je dah cukup, gear 4 kan penghabis gear, nak bagi panjang mcam mane lagi...seloknya klo bleh part gear nih jgn usik,klo stakat moto nak wat gi balik keja.....klo nak wat race lain le crita...kih...kih..kih
    akmal hakim
    akmal hakim
    ehehehe. . baik2. . lg 1 nak tnye. . klu pkai rod aluminium ni ape kebaikan dgn yg lain? ade dgr org ckp rod lebih ringan. . tp tahan ke?
    salam bro..nak tnyerr..cam ner nak bgi moto lc bru lju ats haywey ekk..mmbe sye kap pkai blok siz 60mm siramik..xjem ke...sye set ezos stnded..bru usik minful..blom wat tabong blakang lgi..sye prlu bntuan bro arr..bleyh kan..
    Pandir135
    Pandir135
    sry bro,
    dah lama uncle x on9,sbb sebuk skit. Stakat 60mm x jadi hal , jem x jem tu ikut cara kita bawak dan jenis blok. Klo bantai remp manjang mistilah jem...kih...kih..kih...
    Sama kita bro.....so skrg moto dah modi stage brape bro? stage gaban atau stage dewa? kah...kah...kah....
    Uncle .. Kedai y uncle cakap kat serdang tu area mane ek ?. Ingt nk hntar setting motor sy sbb mcm xbleh blah je wlopun da tukr mcm2.
    Saya kerja kat Shah Alam dkt area Proton tuu...
    Lagi satu... Mie PHL kata Uncle pakai mudguard depan special skit dr org lain...
    Bole post photo mudgurad dpn tu tak... berminat sgt nie
    KLIA la bro, balik naik ERL trun kat Tasek Selatan (South Lake)...bro keja mane...KL ke???
    Uncle...
    Assalam...
    La nie kerja kat area mana... kalau berdekatan bolehlah gak time balik kerja kita pekena teh
  • Loading…
  • Loading…
Top