1. Lets Play Games now at YamahaT150 ARCADE
    Click Here to play
  2. If your have CLUB EVENTS/RIDE & would like to announce it here,
    Message traxxas-modifier about it :-)
    Dismiss Notice

PERHATIAN KEPADA ' GUEST VIEWERS'

Discussion in 'MALAYSIA: LC150 / 135LC owners' started by Pandir135, Dec 8, 2011.

  1. Pandir135

    Pandir135 Super Veteran

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    323
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    serdang
    Country:
    Malaysia
    Assalamualaikum kpada smua viewers blog YamahaT135
    selaku riders2 yg dihormati,

    Terlebih dulu uncle memohon maaf jika apa ya akan uncle paparkan ini sedikit sebanyak akan menyinggung atau terusik hati,tapi uncle harap kita terima dengan hati yg terbuka dan berfikiran positif.

    Uncle tahu dan member2 blog ini tahu ade ramai guest viewers diluar sana yg sedang mengikuti thread2 didalam blog ini. Uncle harap kalau boleh,sudikanlah diri utk register dan jadi member,supaya kita dapat berkongsi bersama2 ilmu2 yang kita ade,khususnya didalam bidang pemotoran. Jangan malu2, kerana di sini kta x pernah memperkecil-kecilkan kemampuan masing2 malah kita mengalu-alukan apa saja persoalan atau pengetahuan yang boleh kita menafaati bersama.

    Uncle tahu, ade banyak blog2 yg lebih hebat dari blog ini, tapi hanya di blog ini saja yang sudi melayan persoalan2 yg remeh2,terutama dari mereka2 yg bergelar 'newbies'. Member2 didalam blog ini juga smuanya x kedekut ilmu. Kadang kala, uncle fikir, x adil lah jugak, jika kita hanya memerhati dan cedok saja apa yg ade,tanpa kita sama2 menyumbang....betol tak?

    Dari itu,skali lagi uncle seru kepada smua diluar sana,join lah kami,dan berkongsilah bersama kami. Kalau dibandingkan dgn thread2 dri negara lain di dalam blog ini,hanya kita dan negara filipina saja yg aktif,dari itu mari kita tunjuk kan kepada mereka,yang kita pun ade ramai rider2 yg hebat,berhemah dan tinggi ilmu.

    Untuk member2 yg sedia ade,teruskan menyumbangkan ilmu2 yg bro2 ade dengan ikhlas,jangan lah kita berkira sangat,lagi banyak ilmu yg kita kongsi,lagi banyaklah pahalanya, x payah lah kita nak sorok2, be transparent, dengan ini, insyallah makin bertambahlah ahli2 baru kita nanti.

    Kepada Mod, uncle mohon maaf jika apa yg uncle paparkan ini bercanggah dengan protocol blog ini....uncle hanya fikir yg terbaik utk semua.......
    Ride safe.


    Wassalam.
    Pandir135.
     
    azman kumang, MNG, Pok Jak and 11 others like this.
  2.  
  3. Na0ki

    Na0ki Super Veteran

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    857
    Likes Received:
    56
    Trophy Points:
    356
    Location (city/province):
    Selangor
    Country:
    Malaysia
    Lebih2 klo ada gadis yg malu2 meh lew join.. kami sporting.. We All Sporting.
     
  4. kamen rider x

    kamen rider x Super Veteran

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    2,383
    Likes Received:
    325
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    Klang
    Country:
    Malaysia


    Terbaek Uncle! ;););)
     
    aboy and 95hors like this.
  5. kamen rider x

    kamen rider x Super Veteran

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    2,383
    Likes Received:
    325
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    Klang
    Country:
    Malaysia
    Ceh.. Sempat lagi Naoki ni jual minyak... Huahuahua... :D:D:D
     
  6. Pandir135

    Pandir135 Super Veteran

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    323
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    serdang
    Country:
    Malaysia
    uncle
    Uncle nak bukak thread baru lah dgn title...

    "RIDER LC ,LELAKI YG MASIH AVAILABLE AND SINGLE"
     
    hyry, 95hors, chenko and 1 other person like this.
  7. Seli

    Seli Super Veteran

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    391
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    353
    Location (city/province):
    Bandar Saujana Putra, Selangor, Malaysia
    Country:
    Malaysia
    Saya sokong 110% cadangan Uncle :rolleyes:

    Yg Nie lak....
    Takut yg dah kahwin mengaku bujang lak....:D
     
  8. kamen rider x

    kamen rider x Super Veteran

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    2,383
    Likes Received:
    325
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    Klang
    Country:
    Malaysia
    Waahhh...Uncle klau camtu pasti byk rider duk dlm topik tu aje, topik modi slow lerr.. Hak...hak...hak... :p:p:p









    -Uncle memang sempoi...hikhikhik...;)-
     
  9. Na0ki

    Na0ki Super Veteran

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    857
    Likes Received:
    56
    Trophy Points:
    356
    Location (city/province):
    Selangor
    Country:
    Malaysia
    MOHON JGN BUKA THREAD ITU... :D
     
  10. Seli

    Seli Super Veteran

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    391
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    353
    Location (city/province):
    Bandar Saujana Putra, Selangor, Malaysia
    Country:
    Malaysia
    I follow u!!!....:rolleyes:
     
  11. phl6684

    phl6684 Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    4,530
    Likes Received:
    464
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    sungai petani,kedah--->desa pandan,ampang
    Country:
    Malaysia
    wah...btol ckp uncle tuh...sy sokong selagi ada angka yg ada dlm dunia nie...hehehehe...terbaek....
     
  12. Ah Bi/WSY 1380

    Ah Bi/WSY 1380 New Member

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Messages:
    66
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    11
    Location (city/province):
    Bandar Baru Bangi
    Country:
    Malaysia
    kalau X1R bole join ke? agagagaga
     
    muhd azlan likes this.
  13. phl6684

    phl6684 Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    4,530
    Likes Received:
    464
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    sungai petani,kedah--->desa pandan,ampang
    Country:
    Malaysia
  14. kamen rider x

    kamen rider x Super Veteran

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    2,383
    Likes Received:
    325
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    Klang
    Country:
    Malaysia
    Buley aje asal usulkan dari enjin Yamaha... Kihkihkih...:D
     
  15. Kayang

    Kayang Super Veteran

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    735
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    356
    Country:
    Malaysia
    Tau takper.. bahaye nih..:D
     
  16. darels

    darels New Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    66
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    11
    i'm in la uncle XD
     
    Chris Wiwie likes this.
  17. phl6684

    phl6684 Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    4,530
    Likes Received:
    464
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    sungai petani,kedah--->desa pandan,ampang
    Country:
    Malaysia
    wow...
     
  18. Ah Bi/WSY 1380

    Ah Bi/WSY 1380 New Member

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Messages:
    66
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    11
    Location (city/province):
    Bandar Baru Bangi
    Country:
    Malaysia
    nak tanya. korang ade jual sticker ke tshirt ke. sesungguh nya aku ni baru nak berjinak-jinak dgn dunia perforum-an. kalau ade pm lah sy. nak pm korang pon aku tak gheti. T_T
     
  19. Pandir135

    Pandir135 Super Veteran

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    323
    Trophy Points:
    411
    Location (city/province):
    serdang
    Country:
    Malaysia
    Bro Ah Bi,

    Terima Kasih kerna sudi join kita org, uncle nak bagi salam, tapi tak pasti plak kmu nih org cina ke atau org muslim...kih...kih..kih anyway klo ade berita istimewa, akan kami inform dlm thread,rajin2lah berforum bersama kami...sekali lagi welcome to YamahaT135.com.
     
  20. Seli

    Seli Super Veteran

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    391
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    353
    Location (city/province):
    Bandar Saujana Putra, Selangor, Malaysia
    Country:
    Malaysia
    :rolleyes:... Yup...Selamat dtg Bro Ah Bi.... dan Selamat Berforum....;)
     
  21. syazali

    syazali Super Veteran

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    638
    Likes Received:
    108
    Trophy Points:
    371
    Location (city/province):
    kapar
    Country:
    Malaysia
    :D korang semua memang best, aku suka korang.. i lap u:D
     

Share This Page